RAARSTE YOGA POSES UITPROBEREN || MeisjeDjamila


Video

Description

Samen met mijn nichtje nemen we in deze video de YOGA challenge aan, waarin we de gekste acrobatische poses uitproberen. We laten elkaar vliegen maar ook vallen en het is overal eigenlijk één grote fail, maar toch ook weer niet.. Zeker een hele grappige video die je absoluut niet wilt missen, dus bekijk ‘m snel!
Open de beschrijving voor meer leuke dingen.

Vergeet niet te abonneren! Het is gratis en zo mis je mijn nieuwe videos niet.

———————–

MIJN NICHTJE’S KANAAL:

LINKS:
Mijn sociale media:
Snapchat: DjamilaSnaps

Al mijn video’s:
FOOD –
CHALLENGES –
HOW TO –
EXPLORE –

———————–

Deze video is niet gesponsord.

———————–

Heb jij het MEISJEDJAMILA BOEK al?
Je kunt ‘m hier bestellen:
Of kopen bij de Bruna (NL) of Press Shop (BE) het dichtst bij jou in de buurt!

———————–

MUZIEK:

All other songs licensed through AudioNetwork

———————–

Ik ben Djamila en ik ben een Nederlands meisje dat in Amerika woont. Ik maak graag videos over dingen die je normaal niet in Nederland kunt vinden, mocht dat nou een nieuwe trend zijn, een DIY, bepaald eten of reis vlogs. Ik ben altijd vrolijk en soms maak ik gekke gezichten. Iedere WOENSDAG, VRIJDAG en ZATERDAG kun je een nieuwe video vinden op mijn kanaal!
Als je mijn video’s leuk vindt, vergeet vooral niet te abonneren. Zo mis je mijn nieuwste uploads niet.